WiFi-WEKEN bij MediaMarkt Nieuwegein

De hele maand april zijn er WiFi-weken bij MediaMarkt Nieuwegein. Tijdens deze weken zijn er extra WiFi-specialisten in onze winkel én profiteer direct tot 20% voordeel op routers! De WiFi-specialisten helpen iedereen met de meest voorkomende WiFi-vragen/problemen. Wat is er nodig voor een optimaal netwerk thuis? Hoe snel dient de internetverbinding te zijn? Is het bereik op zolder te slecht om te gamen, hapert Netflix of zijn er problemen met het streamen van audio?

Tegenwoordig kun je zelfs met jouw smartphone het licht, geluid, de wasmachine en je koelkast bedienen. Door al deze mogelijkheden haal je niet het maximale uit jouw internetverbinding. De WiFi-specialisten van MediaMarkt Nieuwegein garanderen voor elke WiFi probleem dé oplossing!

Profiteer tot 20% voordeel op routers!
De WiFi-weken starten op zaterdag 1 april en lopen door tot en met zondag 30 april 2017. Kom in deze periode naar de winkel en profiteer direct tot 20% voordeel op routers!

Laat je bij MediaMarkt Nieuwegein inspireren en probeer de nieuwste games uit en doe mee aan de leukste competities. Er zijn ook regelmatig andere leuke acties, demonstraties of signeersessies.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk