Katern

Weer een optreden van De Dorpsspelers

Toneel vereniging De Dorpsspelers vierde vorig jaar haar 50 jarige bestaan. En ze gaan door! Komende weken is de amateur toneelvereniging uit Jutphaas te zien met een nieuwe komedie in Theater De Kom in Nieuwegein. Ze brengen dan het door Carl Slotboom geschreven klucht ‘doktertje spelen’.

Deze klucht gaat over het volgende: De van bankroof verdachte Arie van Zanten is op de vlucht geslagen voor de politie en rent het eerste gebouw binnen dat op zijn weg ligt.Het blijkt een streekziekenhuis te zijn. Op de zusterspost van de eerste afdeling die hij tegen komt grijpt hij een witte jas en trekt hem aan. Als hij daarna het gebouw weer wil verlaten, loopt hij hoofdzuster Gerda tegen het lijf, die in hem niemand anders dan de zojuist gearriveerde waarnemend arts, dokter Van Vliet, veronderstelt.Aangezien de loeiende sirenes van de politieauto’s in de buurt zelfs tot in het ziekenhuis hoorbaar zijn, blijft er voor Arie niets anders over dan maar ‘doktertje te spelen’.

De uitvoeringen zijn op zaterdag 22 januari en op zaterdag 29 januari en beginnen om 20.15 uur. Kaarten á € 7,50 zijn verkrijgbaar bij de kassa van Theater De Kom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk