VSV Vreeswijk A1 Kampioen

Met nog 1 wedstrijd te gaan, is zijn de jongens A1 van VSV Vreeswijk kampioen in de 2e klasse zaterdag geworden. De wedstrijd tegen de nummer 2 van de poule, Bunnik 73, eindigde dinsdagavond 6 mei jl. in een 2-2 gelijkspel. Hierdoor staat VSV Vreeswijk A1 met 50 punten bovenaan in de poule en kan Bunnik ’73 met 37 punten en nog 4 inhaalwedstrijden te gaan, Vreeswijk niet meer inhalen. De A1 van VSV Vreeswijk wordt dit jaar geleid door Ronald Verkerk en Leo Meijer.

In de wedstrijd tegen Bunnik ging Vreeswijk voortvarend van start. Guido Bouwmeesters scoorde al snel het eerste doelpunt, maar Bunnik kwam die eerste helft terug op 1-1. In de tweede helft kwam Bunnik zelfs voor te staan, maar uiteindelijk scoorde Randy van Dorp de 2-2 voor VSV Vreeswijk.