Vrouw beroofd van haar tas

Maandagmiddag 7 december rond 16.35 uur is een 28-jarige vrouw uit Nieuwegein aan de Penningburg in de wijk Batau noord beroofd van haar tas. De vrouw was op weg naar huis. Ze stapte in haar auto die stond geparkeerd op het parkeerterrein Penningburg-oost. Na een stukje rijden rook ze een brandlucht. Ze stapte uit haar auto en zag een prop in haar uitlaat zitten. Toen ze de prop eruit wilde halen, voelde ze ineens dat er aan haar tas getrokken werd. De verdachte wist de tas af te pakken en rende weg in de richting van de Dukatenburg.

De tas van de vrouw werd teruggevonden op het pad tussen de Vosseweide en de Hamelweide. Er waren spullen uit de tas meegenomen. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

De politie is nog op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien van de beroving aan de Penningburg? Of heeft u iets gezien tussen de Vosseweide en de Hamelweide? Neemt u dan contact op met 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Vrouw beroofd van haar tas

Zaterdagmiddag rond 15.30 uur is een 16-jarige jongedame uit Nieuwegein beroofd van haar tas. Het meisje liep op de Weverstede ter hoogte van een dansschool toen twee jongens haar van achteren benaderden en haar tas uit haar hand gristen.

De twee mannen van rond de 20 jaar met een licht getint uiterlijk, liepen hard weg in de richting van de Schakelstede. De politie onderzoekt de beroving. Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie van district Lekstroom via telefoonnummer 0900 – 8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk