Vrijwilligersmarkt op nieuwe plek

Het Winkelplein en het atrium van het Stadshuis worden na 28 jaar de nieuwe plek voor de vrijwilligersmarkt. De vrijwilligersmarkt zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 2 juni tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Het is een unieke gelegenheid voor organisaties om zich te kunnen presenteren aan het Nieuwegeinse publiek en tegelijkertijd bezoekers warm maken om als vrijwilliger actief te worden.

Non-profit organisaties uit alle sectoren zoals zorg, mondiale zaken, sociaal cultureel werk, sport en cultuur, die een kraam willen bemensen, kunnen zich melden bij Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De markt is een evenement dat elk jaar weer zijn waarde laat zien. Zeker nu de samenleving vraagt om meer betrokkenheid bij elkaar en de woonomgeving. Maar bovenal willen we met de markt uitstralen dat vrijwilligerswerk of iets doen voor anderen gewoon leuk is. De organisatie van de markt is in handen van Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein (onderdeel van MOvactor)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk