Vrijwilligersmarkt

Zaterdag 2 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur wordt de jaarlijkse Vrijwilligersmarkt gehouden. Dit keer vindt deze markt voor het eerst op de Raadstede en in het Stadshuis plaats. Zo’n 40 verschillende organisaties uit de zorg, mondiale zaken, sociaal cultureel werk, sport en cultuur presenteren zich aan de Nieuwegeinse samenleving onder het motto ‘Vrijwilligerswerk je wordt er zelf ook gelukkiger van!’

De markt is een evenement dat elk jaar weer zijn waarde laat zien. Zeker nu de samenleving vraagt om meer betrokkenheid bij elkaar en de woonomgeving. Maar bovenal houden we de markt omdat vrijwillige inzet of iets doen voor anderen gewoon leuk is. Alle organisaties staan er om te laten zien wat zij voor u kunnen betekenen. Maar bieden u ook de kans iets voor een ander te kunnen betekenen. De markt biedt u de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de mensen achter de diverse organisaties en de vele mogelijkheden die vrijwillige inzet u biedt.

U kunt de volgende organisaties aantreffen: Dagsoos en Ontmoetingscentrum, Netwerk Vrijwilligerszorg, Handje Helpen, Reinaerde, Zorgspectrum, Algemene Hulpdienst, Zonnebloem, Hospice en VPTZ, Diabetes Vereniging Nederland, Slachtofferhulp, Scouting Jan van Hoof, MOvactor, Vrijwilligersvacaturebank, Amnesty International, Usdatara, Wereldwinkel, Basketbalvereniging New Stars, EHBOvereneniging Vreeswijk en nog veel meer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk