Voedselbank bij Kaarslicht

Van maandag 15 december t/m woensdag 17 december van 17.00 tot 20.00 uur zal er iedere avond een pad van kaarslichtjes branden naar de
Voedselbank
aan de Montageweg 1 A op bedrijventerrein De Wiers in
Nieuwegein. De Voedselbank wil op deze bijzondere manier laten zien aan de bewoners van Nieuwegein en IJsselstein waar zij gevestigd is en wat er gedaan moet worden voordat 80 gezinnen in deze gemeenten een voedselpakket bij hen kunnen ophalen. Op deze avonden zullen vrijwilligers van de Voedselbank u te woord staan, een kopje erwtensoep aanbieden en kunt u voedsel of geld aanbieden.

Op woensdag 17 december om 19.00 uur zal tijdens Vreeswijk bij kaarslicht in de Barbarakerk de voorzitter van de voedselbank Nieuwegein en IJsselstein, Cor van Dalen, in een korte toespraak een toelichting geven op wat de noden zijn en wat de voedselbank nodig heeft om haar werk goed te kunnen doen. Met name op het gebied van voedsel veiligheid heeft de voedselbank, in samenwerking met Jutphaas wonen, het afgelopen jaar veel gedaan in het gebouw om de voedselveiligheid te garanderen. Toch is er nog veel meer nodig op het gebied van koeling apparatuur en een auto met koeling om het voedsel veilig naar de voedselbank te vervoeren, voordat er verantwoorde veilige voedselpakketten van kunnen worden gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk