Vivarium 2017: 18 & 19 november

De voorbereidingen voor de negende editie van Vivarium alweer in volle gang. In het weekend van 18 en 19  november 2017 zal De Beursfabriek in Nieuwegein aan de Symfonielaan 5 wederom het toneel zijn van Europa’s grootste evenement voor de combinatie van aquarium, terrarium en paludarium hobby’s. Met standhouders uit heel Europa, lezingen van sprekers van over de gehele wereld en vele activiteiten waarbij de bezoekers worden gestimuleerd om actief deel te nemen is dit voor vele liefhebbers een weekend dat al tijden met rood gemarkeerd in de agenda staat.

Op ruim 14.000 m2 zullen rond de 150 standhouders wederom weer al het moois laten zien dat er op aquarium-, terrarium-, paludarium- en vijverhobby te beleven is. Van huisvesting tot inrichting, van techniek tot voeding en uiteraard van dieren tot planten; alles is tijdens Vivarium te vinden.

Naast de vele standhouders onderscheidt Vivarium zich ook met de vele aanvullende activiteiten die er plaats vinden. Tentoonstellingen, workshops, wedstrijden, presentaties en kinderactiviteiten zijn ieder jaar terugkerende elementen. Dat totaalplaatje maakt Vivarium voor iedere hobbyist een jaarlijks terugkerend hoogtepunt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk