Video: Eerste ‘Taste of Nieuwegein’ van start

Vrijdagmiddag 27 mei is het evenement ‘Taste of Nieuwegein’ in de binnenstad van Nieuwegein van start gegaan. Een drie-daags evenement vol zang, modeshows, eten en sport demonstraties. Dit alles in en rondom winkelcentrum Cityplaza. Ook de kermis op P-West is dan in volle gang. Wethouder Hans Adriani gaf het startschot van dit nieuwe evenement.

Zes binnenstadspartijen, waaronder Stadstheater DE KOM, Cityplaza, de bibliotheek De Tweede Verdieping en de Weekmarkt maken dit evenement mogelijk en is een gezellig lifestyle event voor het hele gezin.

Taste of Nieuwegein duurt het hele weekend. Zondagmiddag wordt ‘Taste of Nieuwegein’ aangevuld met ‘Beleef DE KOM.’ In het stadstheater en kunstencentrum zijn dan workshops, open lessen en diverse optredens. Je kunt die dag dan beleven wat er het komend seizoen te doen is in het theater van Nieuwegein. ‘Beleef DE KOM’ is zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op parkeerterrein P-West in de binnenstad is er ook nog kermis. Die staat er tot en met zondagavond 20.00 uur.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel was vrijdagmiddag ter plekke om voor u een video-impressie te maken van de opening van dit ‘Lifestyle weekend.’ (Klik hiervoor op het videocameraatje onder dit bericht)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk