Verkoop gestart nieuwbouw Vreeswijk ‘De Prinsessen’

Op de fraaie locatie hoek Wierselaan / Prinsessenweg in Vreeswijk komen in totaal vijf ruime nieuwbouwwoningen. Het project heeft de sfeer van de historische kern maar is voorzien van alle gemakken van vandaag. Naast de unieke ligging kenmerken de woningen zich door haar bijzondere architectuur in de geliefde jaren ‘30 stijl.

Elke woning heeft zijn eigen kenmerken en leuke details. De woningen hebben wisselende kapconstructies waardoor elke woning zijn een eigen unieke uitstraling heeft. Binnen in de woning wordt oeietverrast door de royale en praktische leefruimte. De afwerking van de woning is luxe.

Maar de woningen bieden meer… zo wekt elke woning haar eigen elektriciteit op door de plaatsing van zonnepanelen, maar kan er nog steeds op gas worden gekookt. De woningen beschikken over optimale isolatie en hoogwaardige klimaatinstallatie. Hiermee voldoen de woningen aan alle eisen die je vandaag de dag mag stellen. Ook beschikken de woningen over balansventilatie met warmteterugwinning.

De verkoop van dit project is inmiddels gestart. De prijzen van de woningen liggen tussen € 348.000 en  € 449.000 vrij op naam.  De verkoop van dit project wordt begeleid door Moen Garantiemakelaars, Boogstede 1 (Cityplaza), 030-6076060. Meer info over dit project vindt u hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk