Man raakt zwaargewond na val van trap bij tunnel aan de Nijemonde

De hulpdiensten zijn woensdagochtend rond 11.25 uur massaal uitgerukt naar Nieuwegein zuid. Iemand zou van een trap zijn gevallen in de fietstunnel bij de Nijemonde. Een getuige meldt aan onze redactie: ‘De politie kwam met veel geweld aanrijden. Het ging om 5 politievoertuigen, twee ambulances de brandweer en toen ook nog de helikopter. Was best een indrukwekkende ervaring.’

Er landde onder meer een traumahelikopter met een arts om medische hulp te verlenen. Het slachtoffer is inmiddels met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waarbij de trauma arts het slachtoffer in de ambulance begeleidde. Het gaat om een man. Hij raakte door de val zwaargewond. Zijn toestand is vooralsnog onbekend.

De fietstunnel, die onder de Zandveldseweg gaat richting het winkelcentrum in HoogZandveld, staat bekend om zijn onveiligheid. Vooral bij regen worden de treden zeer glad waardoor er vaker valpartijen zijn in de tunnel.

Foto: Fototeam K en M. De traumahelikopter landde op het grasveld naast ‘t Veerhuis tegenover WC HoogZandveld.

One thought on “Man raakt zwaargewond na val van trap bij tunnel aan de Nijemonde

  1. Hessel

    Hadden omwonenden al gemeld bij de gemeente Nieuwegein dat het daar door regen erg glad is en dus zeer onveilig? Gemeente Nieuwegein wilt u met spoed aktie ondernemen zodat het daar veilig wordt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk