Stress op het werk? Zelf aan de slag!

Loopt u al wat langer rond met stressklachten? Bent u hierdoor niet meer aan het werk? Of bent u wel aan het werk, maar aan het einde van uw Latijn? Wilt u graag wat aan uw situatie doen? Misschien is het project ‘Zelf aan de slag’ van de afdeling Preventie van Altrecht geestelijke gezondheidszorg dan iets voor u.

De zelfhulpcursus is bedoeld voor volwassenen die stressklachten ervaren in hun werk en zich in hun functioneren belemmerd voelen. Door het doen van deze cursus kunt u werken aan uw gezondheid en aan het voorkomen van (verder) verzuim of arbeidsongeschiktheid.

De cursus volgt u met behulp van een werkboek. Dit werkboek bestaat uit verschillende hoofdstukken met informatie, opdrachten en oefeningen, die u helpen de oorzaken van uw stressklachten in kaart te brengen en u leren beter met ongezonde spanning om te gaan. In zes weken werkt u het werkboek ‘Stress op het werk? Zelf aan de slag!’ door, waarbij u elke week telefonisch contact met een persoonlijke coach hebt. Met deze coach bespreekt u de vragen die u hebt naar aanleiding van de tekst, de gemaakte oefeningen en opdrachten.

De afdeling preventie van Altrecht biedt u de mogelijkheid om met het project ‘Zelf aan de slag’ mee te doen. Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden voor een van de zelfhulpcursussen bij mevrouw Medema, afdeling Preventie van Altrecht, telefoon 030 – 69 991 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk