Straatroof jongen 14 jaar gestoken met mes

Op vrijdagavond 12 oktober werd een jongen beroofd en gestoken met een mes. De politie is op zoek naar getuigen. Rond 19.45 uur kreeg de politie de melding dat een jongen op de Schouwstede door drie mannen beroofd was en daarbij gestoken zou zijn met een mes. Getuigen gaven een signalement van de drie mannen. Agenten zochten in de omgeving naar de mannen en een centralist van de meldkamer startte een Burgernetactie. Agenten zagen op de Walnootgaarde een man lopen die aan het signalement voldeed. Deze 22-jarige man uit Nieuwegein werd aangehouden. De andere twee mannen werden niet meer aangetroffen.

Signalementen: twee mannen – donkere kleding – één van hen droeg een donkerkleuring trainingspak vermoedelijk van het merk Adidas – één van hen heeft rasta haar tot op de schouders.

Het 14-jarige slachtoffer uit Nieuwegein is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie is nog op zoek naar de twee andere verdachten en roept getuigen op zich te melden. Heeft u meer informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Neemt u dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk