Katern

Schrijf nu in voor de Open Nieuwegeinse Tennis Kampioenschappen 2017

Bij de Tennisvereniging Oudegein wordt van 11 tot en met 22 oktober a.s. voor de tweeëndertigste keer de succesvolle Open Nieuwegeinse Tenniskampioenschappen gehouden. De inschrijving werd vorige week woensdag 16 augustus opengesteld.

Gespeeld kan worden in de categorie Heren en Dames single 4 t/m 8-17+. Nieuw dit jaar is de verhoging van de leeftijdscategorie 50+ Dames- Heren- en Gemengd dubbel 6 t/m 8. De ondergrond zijn 7 Probounce grasbanen en inschrijven is mogelijk tot 27 september 2017. Inschrijven via www.toernooi.nl. De wedstrijdleiding houdt zoveel als mogelijk rekening met deelname aan de KNLTB Najaarscompetitie.

De Tenniskampioenschappen zijn ontstaan voor leden van de drie Nieuwegeinse tennisverenigingen en later opgesteld voor ieder KNLTB lid uit de Utrechtse regio. Het succes wordt mede ingegeven doordat de uitslagen als laatste toernooi meetellen voor de speelsterkte van ieder KNLTB-lid voor het nieuwe seizoen. (DSS 2018) In totaal worden 34 onderdelen gespeeld. Zondag 22 oktober worden de finales gepeeld waarna de kampioensbekers worden uitgereikt. Meer informatie over de het toernooi staat op www.oudegein.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk