Quesedillataart met gehakt enzo

Nodig voor 4 personen :

6 tortilla’s (wraps)
1 blikje tomatenblokjes in saus
350 gram gehakt
250 gram kastanjechampignons gesneden
2 uien grof gesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
paar jalapeño peper ringetjes fijngesneden
200 gram parmezaanse kaas geraspt
200 gram oude kaas geraspt
200 gram blauwschimmelkaas
3 trostomaten in stukjes
peper
zout
olie

De gehakt met de knoflook en uien rul bakken in weinig olie en op smaak brengen met wat zout en peper.

De champignons bakken.

Op 2 grote borden ,ingesmeerd met wat olie, elk een tortilla leggen en insmeren met de tomatenblokjes in saus.
daarop de tomaten en jalapeno’s verdelen.

Daarop de volgende tortilla , ook weer insmeren met de tomatenblokjes en het gehaktmengsel met de gebakken champignons erover verdelen.

Afdekken met de laatste tortilla, hierover alle kaas strooien.

Een oven voorverwarmen op 180 graden en de tortilla’s ongeveer 10 minuten bakken.

Een halve tortilla p.p. is meer dan genoeg.

Eet smakelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk