PvdA op werkbezoek bij JSV

Op uitnodiging van voorzitter Ton van Kippersluis vergaderde de Nieuwegeinse PvdA fractie op maandagavond 3 februari jl. in de bestuurskamer van de succesvolle Nieuwegeinse voetbalvereniging JSV. ‘Een leuke ervaring omdat menig fractielid, als voetbalvader of -moeder, JSV vooral van de andere (veld-) kant kende. Uiteraard nam de fractie de gelegenheid te baat zich door twee bestuursleden te laten informeren over het wel en wee van JSV’ aldus Erica van Alfen van de PvdA in Nieuwegein.

Van Alfen: ‘De PvdA waardeert het dat JSV zich als moderne voetbalvereniging van haar maatschappelijk betrokken kant laat zien en steunt de geschetste ontwikkelingen m.b.t. de uitbreiding van meidenvoetbal, het mogelijk initiëren van een G-elftral, organiseren van bewegen voor senioren en het aanbieden van werkervaringsplaatsen voor een aantal mensen met een beperking. Waar nodig zal de PvdA deze ontwikkelingen een duwtje in de rug geven.’

Speciale aandacht gaat daarbij uit naar het hoofd-kunstgrasveld dat JSV al meer dan een jaar geleden bij de gemeente heeft aangevraagd. De PvdA is verbaasd dat dit verzoek nog niet gehonoreerd is, nu de middelen daarvoor binnen het programma Nieuwegein Beweegt aanwezig waren. Zij zal zich er sterk voor maken dat dit kunstgrasveld, dat nota bene deels door JSV zelf kan worden bekostigd, er alsnog komt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk