Potloodventer opgepakt in Galecop

Bewoners van de wijk Galecop hebben vrijdag 10 april j.l een man overgedragen aan de politie die zich schuldig maakte aan schennispleging terwijl in de omgeving kinderen speelden. De emoties liepen hoog op in de buurt. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Op Facebook kreeg onze redactie eerder een bericht binnen van een bewoonster uit Galecop. Zij kon een foto maken van de schennispleger die wegliep. De bewoonster: ‘Ik heb die smeerlap betrapt in mijn poort terwijl hij naar kleine kinderen keek en aan zijn leuter zat te sjorren. Ik ben naar beneden gevlogen en geschreeuwd wat hij aan het doen was. Toen hij zei dat hij niets aan het doen was zag ik dat zijn gulp open stond, hij holde toen weg. Ik heb geschreeuwd en met hulp konden we hem pakken. Omstanders beldden de politie, die heeft hem toen meegenomen.’

De politie adviseert om in zulke gevallen weliswaar alert te zijn, maar ook kalm te blijven en de politie te bellen bij ongewenst of verdacht gedrag. Dat kan via het alarmnummer 1-1-2.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk