Politiek Cafe met SP-er Emile Roemer

Reeds twee keer eerder zou de SP leider te gast zijn in het Politiek Cafe in Nieuwegein. Echter, de politieke omstandigheden noopten hem toen de uitnodigingen af te zeggen. Ditmaal heeft de organisatie er alle vertrouwen in dat hij nu werkelijk acte de présence zal kunnen geven. De organisatie: ‘Wij zien er naar uit met hem in gesprek te gaan over de volgende onderwerpen:’

De verkiezingsuitslag van 2012 en de laatste opiniepeilingen. Het kabinet Rutte II en de voorgestelde bezuinigingen. Hoe denkt de SP de crisis op te lossen? En hoe zit het met de wenselijkheid van nieuwe verkiezingen? Hoe denkt de fractievoorzitter over de eventuele samenwerking tussen linkse partijen, over Europa, de arbeids- en woningmarkt en over onderwijs en zorg? Wat heeft de SP het MKB te bieden? Kortom een scala aan onderwerpen om met Emile Roemer te bespreken.

Alle inwoners van Nieuwegein wortden uitgenodigd om aan de discussie deel te komen nemen en van de gelegenheid gebruik te maken om vragen aan deze aansprekende politicus te stellen. Het Politiek Cafe wordt dinsdag 19 maart aanstaande gehouden in De Lantaern aan de Utrechtsestraatweg in Jutphaas. De zaal is open om 19.30 uur en het Politiek Cafe begint om 20.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk