Katern

Pleinfestival in Fokkesteeg

Op zaterdag 13 september zet buurtcen­trum ‘t DOK weer haar deuren open voor haar wijkbewoners. Met een heuse rommelmarkt met veel spelattracties wordt het weer een feestelijke ‘open dag’ van 11.00 uur tot 15.30 uur. Het volgende programma wordt aangeboden door: C-1000, Bak­ker Noordeloos, videotheek Movie-Max, cafetaria de Hoed en ‘t DOK natuurlijk.

In de ochtend is er een braderie, hier kunt u uw overtollige spulletjes verkopen. Het inruimen van de kraampjes kan vanaf 10:00 uur. Kinderen kunnen hun spulletjes zo buiten zetten en is een kraam huren niet nodig. Voor meer informatie omtrent het huren van een kraampje kun je kontakt opnemen met de organisatie via telefoonnummer: 06 – 51 009 587.

Naast allerlei stands met informatie over de cursussen en het inschrijven voor het komende seizoen zal er een gevarieerd programma zijn. Optredens, demon­straties en proeflessen zullen binnen en buiten worden gegeven. Tijdens het buitenprogramma is er een braderie, karikatuurtekenen door Jan Ibelings, optreden met Clowns, schminken, kinderrommelmarkt, springkussen, kop van Jut, oliebollen, suikerspinnen, visvangen, parasol hangen etc. Terras en koffie gratis! Tevens is er binnen een ‘internet inloop café.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk