Pieremachocheltocht terug in Vreeswijk

Op 12 september vindt vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur de jaarmarkt plaats in Vreeswijk. Aansluitend van 18.30 uur tot 21.00 uur zal er een Pieremachocheltocht van start gaan. Voor deelname kun je je tot uiterlijk 5 september inschrijven. Het inschrijfformulier kun je downloaden op www.invreeswijk.nl en is ook te verkrijgen bij de Dagwinkel Vreeswijk aan de Dorpsstraat 10 in Vreeswijk. Vanaf 1 juni kunnen op dit zelfde adres drijvers opgehaald worden. Jong en oud kunnen deelnemen aan deze tocht. Deelname is gratis en geheel voor eigen risico.

Een Pieremachochel is een zelfgemaakte boot, vlot of iets anders, als het maar drijft en leuk versierd is. Het bouwen van de vaartuigjes moet op een eigen bouwplaats gebeuren, zoals bijvoorbeeld in de eigen tuin of ergens waar gebouwd mag worden. Voor materiaal en gereedschap moeten de bouwers zelf zorgen.

Schrijf je in en maak kans op mooie prijzen. Een jury let er op hoe het vlot drijft, voortbewogen wordt, creativiteit en de rol van de bemanning. De organisatie ziet weer uit naar een kleurrijke stoet vaartuigjes met enthousiaste deelnemers op het water van de Oude Sluis. Voor meer informatie kun je mailen naar: bootjes@invreeswijk.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk