Peuterpret tijdens open dag Margrietschool Zuid

De Prinses Margrietschool in Nieuwegein houdt op woensdag 22 maart een open dag op locatie Zuid. Op deze ochtend zijn ouders die een (nieuwe) basisschool voor hun kind zoeken om 9.00 uur van harte welkom op de Aardbeigaarde 4-6.

Voor peuters vanaf 2 ½ jaar is er Peuterpret! Zij kunnen tijdens de open dag gezellig komen knutselen en spelen. Opgave is noodzakelijk i.v.m. de voorbereiding en kan via de website van de school.

De ouders krijgen een rondleiding, na een korte introductie over de school door de directeur. Daarna vertellen kinderen over de extra’s van de school, o.a. de kanjertraining, Engels vanaf groep 1, de leerlingenraad en het werken met notebooks. Een nieuwe ontwikkeling is IPC (International Primary Curriculum). Met IPC worden de zaak- en creatieve vakken zo boeiend, actief en zinvol mogelijk gemaakt voor de kinderen binnen uitdagende thema’s. Een eigentijdse manier van leren, gericht op vaardigheden die de leerlingen in de toekomst nodig hebben. De Margrietschool is de enige school in Nieuwegein die dit curriculum aanbiedt.

Later dit jaar wordt er een speciale (kennismakings)activiteit georganiseerd op Margrietschool Noord. Ouders die alvast meer willen weten over de locatie aan de Heemraadsweide, kunnen via de website informatie aanvragen of een afspraak maken, www.margrietschool.net of telefoon: 030-6033050. Ouders die niet op de open dag kunnen komen, maar wel kennis willen maken met locatie Zuid, kunnen mailen (infomargrietschool@fluenta.nl) of bellen: 030-6038005.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk