PENTekening: ‘Het zottige fietspad van wethouder Hans Adriani’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: ‘Het zottige fietspad van wethouder Hans Adriani.’

Onze ‘Jan met de Pet’ schreef er al over in zijn column: ‘Voetballen met fietsers.’ De gemeente Nieuwegein had even de kolder in de kop en legde een fietspad aan pal naast de sportvelden op Parkhout in park Oudegein. Levensgevaarlijk natuurlijk maar dat kon mijn kleinkind ook nog wel bedenken. Een dag na de opening van dit fietspad kwamen de besturen in opstand en sloten het fietspad af. Wethouder Hans Adriani Twitterde deze week maar snel dat het vooralsnog een voetpad gaat worden. Reden voor Jan Ibelings om deze soap in een beeld samen te vatten.

One thought on “PENTekening: ‘Het zottige fietspad van wethouder Hans Adriani’

  1. Bastiaan Manschot

    Dat samenvatten in een beeld van deze soap is je geweldig gelukt Jan. Grote Klasse!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk