Katern

PENTekening: ‘Sophie wint het voorleeskampioenschap in Nieuwegein’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: ‘Sophie Kwakernaak, zij won het voorleeskampioenschap in Nieuwegein.’

‘Sophie Kwakernaak van de Koningin Julianaschool is de Nieuwegeinse voorleeskampioen van dit jaar. Dinsdag 13 maart jl. vond de Nieuwegeinse finale van de voorleeswedstrijd plaats. Sophie won met haar sprankelende optreden van de vijf andere voorlezers. Uit het juryoordeel: ‘Samenvattend kunnen we maar één ding zeggen: wow! We zijn enorm onder de indruk van Sophie.’ Hier het persbericht over bovenstaand item en de foto van Sophie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk