PENTekening: ‘Dat verdient een bloemetje’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en ka20150828_pentekening22grootrikaturen. Als livekarikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.

Deze week de twee-en-twintigste: ‘Op 14 augustus werd er een oude dame vermist in Nieuwegein. Gelukkig werd ze door Alissa in de sloot vlakbij haar huis gevonden. Ze hoorde namelijk een raar geluid van de sloot afkomen en toen ze keek, zag ze de dame in het water liggen. Ze belde direct de politie en haalde toen alvast samen met twee personen de dame uit het water. De dame maakt het inmiddels goed en de politie is Alissa erg dankbaar. Dat verdient dus een bloemetje.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk