PENTekening: ‘Café voor 55-plussers’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: ‘PLUS-café voor 55-plussers.’

‘Op maandag 16 april (14.30 uur tot 16.00 uur) opent het PLUS-café in bibliotheek De tweede verdieping (Stadsplein 1c). Een lifestylecafé voor bewuste 55-plussers die meer willen weten over gezondheid, lifestyle, cultuur, digitale media en meer. Onze reporters Frans Evers en Jos van Vogelpoel spraken met Colinda Olff, initiatiefnemer van het PLUS-café.’ Klik hier voor ons videoverslag met Colinda Olff.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk