Organisatie gestart van de Kunstmarkt Nieuwegein op zondag 7 oktober 2012

Het bestuur van de Stichting Kunstmarkt Nieuwegein is gestart met de voorbereidingen van de 20e kunstmarkt in Nieuwegein. Vanwege deze mijlpaal wordt het een bijzondere editie met een speciaal programma.

De Kunstmarkt Nieuwegein is een laagdrempelig evenement en geeft iedereen in Nieuwegein en omstreken de gelegenheid om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met kunst. De organisatoren zorgen ieder jaar voor een wisselend en zeer gevarieerd aanbod van kunstenaars uit de regio, de rest van Nederland en zelfs uit het buitenland.

De Kunstmarkt Nieuwegein is een must voor de kunstenaars die hun kunst willen aanbieden aan een breed publiek en voor bezoekers van de markt die op zoek zijn naar betaalbare kunst van een goed niveau.

Veel kunstenaars zullen ook weer demonstraties en workshops verzorgen, waar bezoekers aan kunnen deelnemen. Daarnaast is er een keur aan andere (kunst)activiteiten te vinden met voor elk wat wils.

Binnenkort start de inschrijving voor een kraam. Kunstenaars kunnen zich aanmelden via een formulier op de website.

Als het weer de Kunstmarkt net zo goed gezind is als vorig jaar, belooft het opnieuw een fantastisch evenement te worden.

Een filmpje, gemaakt door De Digitale Stad Nieuwegein van de markt in 2010, kun u hier zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk