Opzet KunstGein Atelierroute goed ontvangen

Woensdag 13 februari jl. was in het theater van de bibliotheek De Tweede Verdieping een grote bijeenkomst van alle deelnemers-kunstenaars aan de KunstGein Atelierroute, die 8 en 9 juni plaatsvindt.

Zo’n veertig van de zeventig ingeschrevenen luisterden naar de uitleg van het bestuur. Routineus kwamen doelstellingen, opzet, regels, verantwoordelijkheden en heldere afspraken langs zowel op het scherm als via mondelinge toelichting. Het bestuur heeft de taken duidelijk verdeeld: werkzaamheden rond de groep kunstenaars, rond P.R. en rond logistiek. Daarbij kunnen zij rekenen op voldoende aangeboden hulp vanuit de (amateur)kunstenaars.

In de pauze kon men elkaar ontmoeten, van gedachten wisselen, wat drinken waarna er ruim gelegenheid was tot het stellen van vragen. Het publiek was positief kritisch, betrokken, dacht mee en kwam met goede opmerkingen.

De sfeer was goed, ieder was enthousiast en het bestuur kreeg een klaterend applaus vanwege de professionele wijze waarop zij de Atelierroute een gezicht geven, een sterk en positief Nieuwegeins gezicht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk