Openingstijden gemeentelijke instellingen rond de feestdagen

Stadshuis / Stadswinkel
Het gemeentelijk deel van het Stadshuis en dus ook de Stadswinkel is gesloten op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag). Op de vrijdag na Hemelvaartsdag (dus op 15 mei) zijn Stadshuis en Stadswinkel echter als normaal geopend.

Kinderboerderij
Kinderboerderij IJsselstee is op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) geopend van 10.00 – 17.00 uur. Tijdens de openingstijden van de Kinderboerderij is ook de rest van het terrein van het Natuurkwartier toegankelijk. Overigens is de Kinderboerderij ook op alle andere dagen geopend. Door de week van 8.00 – 17.00 uur, in het weekend van 10.00 – 17.00 uur.

MEC
Het Milieu Educatie Centrum (MEC) is op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) gesloten.

Afvalbrengstation
Het Afvalbrengstation op de gemeentewerf is op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) gesloten.

Afvalinzameling
Op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) vindt er geen afvalinzameling plaats. Op www.rmn.nl/inzamelschema kunt u zien welke ophaaldag daarvoor in de plaats komt. De container of plastic Hero zak moet op de inzameldag vóór 7.30 uur aan de weg staan.

Begrafenissen
Omdat het gemeentehuis gesloten is op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) kunt u zich op die data voor zaken rond een uitvaart richten tot de medewerkers van begraafplaats Noorderveld, via tel. 06 51 20 51 13. Vergeet s.v.p. niet het aanmeldingsformulier op de gemeentelijke website in te vullen en te mailen naar noorderveld@nieuwegein.nl of te faxen naar (030) 605 46 13.

Geynwijspunten
De vijf Geynwijspunten in de stad zijn gesloten op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag). Ook op de vrijdag na Hemelvaartsdag (dus op 15 mei) zijn de Geynwijspunten gesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk