Openingsfeest Stadshuis groot succes

De opening van het Stadshuis, zaterdag 24 maart 2012, is een geweldig feest geworden. Ruim 40 verenigingen en organisaties met in totaal meer dan 500 deelnemers leverden een bijdrage aan het unieke feestprogramma vol muziek- en dansoptredens, workshops en andere leuke activiteiten.

Daarnaast organiseerden de partijen in het Stadshuis een open huis programma met onder andere rondleidingen, maatschappelijke debatten en multiculturele optredens. Bezoekers van de binnenstad konden van 10.00 – 17.00 uur genieten van de vele festiviteiten in en rondom het Stadshuis. Met het optreden van Chris Hordijk, finalist van het tweede seizoen van The Voice of Holland, werd de dag op feestelijke wijze afgesloten op het buitenpodium op Laag Raadstede.

Het Openingsfeest Stadshuis is een initiatief van Bibliotheek De tweede verdieping, DE KOM, gemeente Nieuwegein, MOvactor, UWV WERKbedrijf en Wereldwinkel Nieuwegein. Met het openingsfeest gaven zij een knallend startschot aan de ambitie om van het stadscentrum een bruisende binnenstad te maken, en dat is gelukt.

Klik op het fotocameraatje voor de foto’s die onze fotograaf Arend Bloemink maakte die dag. Henk van Montfoort maakte de video, klik daarvoor op het videocameraatje

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk