Open Podium in de Partner

Aankomende zondag 15 januari kan iedereen die iets wil vertellen, zingen, spelen, presenteren of dansen rond het thema ‘Nieuw’ terecht in De Partner aan de Nedereindseweg 401 A. Iedere derde zondag van de maand wordt dan een Open Podium gehouden van 15.30 uur tot 17.30 uur. De entree is gratis en volgens de organisatie: ‘alles’ kan.

Nieuw jaar, nieuwe liefde, nieuw huis, nieuwe band, nieuwe liedje, nieuw schilderij… Als je iets wilt vertellen, zingen, spelen, presenteren of dansen rond het thema ‘Nieuw’ dan wordt je aangemoedigd om langs te komen.

De organisatie: ‘Vertel ons wat je wilt doen via onze mail en laat je telefoonnummer achter. Of meld je ter plekke aan. Maar je mag ook gewoon lekker in de zaal zitten, het is toch zondagmiddag.’ Het e-mail adres is: nieuwegein.departner@gmail.com.

Op zondag 19 februari heeft het volgende Open Podium een bijzondere vorm: dan is de Partner een huiskamer voor 3 optredens van Gluren bij de Buren.

De Partner is de locatie aan de Nedereindsweg 401 A, de buren van jongerenplek The Pit. Een club van vrijwilligers, die hier een bruisende plek willen maken met kunst, muziek en ontmoetingen met leuke mensen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk