Open Dag Wijkhuis De Steeg

De vrijwilligers van Wijkhuis de Steeg in de wijk Fokkesteeg zijn klaar met het opknappen van de het wijkhuis, en openen hun deuren. Op zaterdag 22 maart houden ze Open Dag. De Open Dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om dan een kijkje te komen nemen.

Wijkhuis de Steeg is een multifunctioneel gebouw, waar jong en oud terecht kunnen voor allerlei activiteiten. Het is dé ontmoetingsplek voor de wijkbewoners. Naast eigen vaste activiteiten, biedt het gebouw onderdak aan gebruikers van het wijkhuis, SBWU, Stichting Mon, Raad en Daad en nog vele andere. Deze groepen delen de ruimtes met elkaar. Zo kan het wijknetwerk ’s avonds vergaderen in een van de zalen en kunnen de wijkbewoners samen komen in het wijkhuis, dat overdag ook geschikt is om gezellig een bak koffie te drinken.

Er is ook ruimte voor mensen die op zoek zijn naar een zaal voor feesten en verjaardagen of zelf te organiseren activiteiten. Een zaal biedt ruimte voor onder andere Yogha of Mindfullness. De andere zalen voor grote en kleine vergaderingen. De mooie openbare ruimte biedt ruimte voor activiteiten zoals biljart, darten, kaartavonden of wellnessavonden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk