Opbrengst collecte Multiple Sclerose

Tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds is het mooie bedrag van € 1.566,- in Nieuwegein opgehaald. Met het geld dat de collectanten hebben opgehaald blijft het Nationaal MS Fonds zich inzetten voor onderzoek naar MS en een betere kwaliteit van leven. Dat doet zij echter niet alleen, maar samen met patiënten, onderzoekers, artsen, donateurs en vrijwilligers.

De collectanten bedanken alle gevers voor hun bijdrage. Hebt u de collectant gemist, dan kunt u uw bijdrage overmaken op giro 5057 te Maassluis! Wilt u bij de collecte van volgend jaar ondersteunen als collectant? Neem contact op met Pamela Zaat, tel. 010-5919839.

Meer dan 17.000 mensen in Nederland hebben MS. Het Nationaal MS Fonds stimuleert mensen met MS in beweging te blijven op zowel mentaal als fysiek vlak. Omdat de ziekte MS zo onvoorspelbaar is is het belangrijk om goede voorlichting te geven over MS en programma’s te ontwikkelen die uitgaan van de mogelijkheden die je als mens met MS hebt. Kijken naar wat men nog wel kan in plaats van wat niet meer kan zodat mensen handvatten krijgen aangereikt die nodig zijn om het maximale te halen uit een leven met MS. De huis-aan-huiscollecte is de belangrijkste inkomstenbron van het MS Fonds.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk