Op Koningsdag weer een Kleedjesmarkt in Nieuwegein Noord

De vier jaar geleden opgerichte Oranjevereniging Nieuwegein Noord (kortweg OvNN) gaat ook in 2018 weer een kleedjesmarkt organiseren. De kleedjesmarkt van vorig jaar was immers een groot succes. Ook dit jaar, op 27 april, kunnen de eerste kleedjes weer vanaf het Muntplein via de Nedereindseweg naar de Dorpskerk (bij Het Sluisje) gelegd worden. De organisatie er voor dat het weer net zo’n geslaagd feest wordt als voorgaande jaren!

Een groep van enthousiaste vrijwilligers werkt achter de schermen aan de laatste voorbereidingen, het werven van sponsoren en natuurlijk vrijwilligers. Scoutinggroep Jan van Hoof uit Nieuwegein zal ook weer meehelpen.

Dit jaar zal er ook een dweilorkest aanwezig zijn op de kleedjesmarkt. Die muzikale omlijsting wordt door de alom bekende Batenbouwers verzorgd ‘en daar zijn we trots op!’

Deelnemers aan de kleedjesmarkt hoeven zich niet in te schrijven voor een plek. Ook als ze niet willen verkopen maar muziek willen maken, toneel willen spelen, iets demonstreren of willen tentoonstellen zijn ze van harte welkom. Deelname aan de kleedjesmarkt is voor bewoners van Nieuwegein gratis. ‘We vragen een vrijwillige bijdrage van slechts één euro voor de kosten van het organiseren’ aldus de organisatie. Deze donatie zal ten goede komen aan de Scoutinggroep Jan van Hoof.

Vanaf 05.00 uur kunnen de mensen die met hun spullen willen verkopen hun spullen te brengen met de auto, maar uiterlijk 07.00 uur moeten de auto’s weer uit het gebied zijn waar de kleedjesmarkt wordt gehouden. De verkoop op de kleedjesmarkt duurt tot 16.00 uur. Voor commerciële deelnemers is geen plaats op de kleedjesmarkt; zij zullen geweerd worden.

Vrijwilligers voor de organisatie en ook vrijwilligers voor de dag zelf zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via: info@oranjeverenigingnn.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk