Only for Men Nieuwegein gaat verhuizen

Only for Men blijft ontwikkelen en groeien. Medio maart 2017 gaat de winkel in Nieuwegein verhuizen naar een pand met een oppervlakte van ruim 1000 m². Dit is ruim drie keer zo groot als de huidige winkel. De winkel verplaatst zich 50 meter verderop net buiten het winkelcentrum City Plaza aan de Raadstede 15-19 te Nieuwegein.

In september opende Only for Men al een nieuwe winkel in Veghel en was de re-opening in Ede. Ook in de nieuwe winkel in Nieuwegein wordt het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar. Hier is meer ruimte voor prachtige topmerken en een spraakmakende winkelervaring. Het belooft weer een prachtige winkel te worden speciaal voor de mannen van Nederland. En naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer.

Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Midden in Nieuwegein, nabij City Plaza komt medio maart 2017 de Only for Men winkel. Gemak en service gaan hier een hoofdrol spelen, zoals een ruime parkeergarage onder het winkelcentrum, gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events en vele topmerken. Tot die tijd heten we je van harte welkom in het huidige pand in City Plaza. Bekijk de nieuwe wintercollecties van Denham, PME Legend, Profuomo, Superdry en Scotch & Soda. Onze modeadviseurs heten je graag welkom en voorzien je van een bakje koffie en een persoonlijk en professioneel stijladvies.

onlyformen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk