‘Ondernemer, je kunt meer dan je denkt’

BIZZp, het Nieuwegeins businessplatform voor zelfstandig ondernemers, organiseert op dinsdag 30 september een avond voor leden en belangstellenden met als thema ‘Ondernemer, je kunt meer dan je denkt dat je kunt’.

Gast deze avond is Paul Bakers, zelfstandig ondernemer met verstand van de werking van de hersenen, en lid van BIZZp. Bakers begint met een korte introductie over stress, en over wat stress zoal met je kan doen. Wat bijvoorbeeld de rol is van stress bij het oplossen van de problemen waarmee je te maken hebt. Vervolgens komt er een nulmeting, waarbij het stressniveau van de aanwezigen ‘gemeten’ wordt. Hierna neemt Paul de gasten mee en wil daarbij vooral bereiken dat de ondernemers met een inwendige glimlach naar een aantal zaken kijken. Dan opnieuw een meting, en bij vrijwel iedereen zal ‘de temperatuur’ gedaald zijn. Moraal: ‘Met positieve gedachten kan je meer bereiken dan je denkt.’

Dan zal Paul vertellen dat hij begrijpt dat velen moeite hebben met acquisitie. Vanwege angst voor het onbekende en angst om afgewezen te worden. Terwijl de BIZZp-activiteiten tijdens de zomers van 2012 en 2013 toch bewezen hebben dat mensen graag luisteren.

Paul reikt een aantal gereedschappen aan die kunnen en zullen helpen om de status quo te doorbreken. Gereedschappen die we zelf kunnen gebruiken, en waardoor we beter gaan presteren. Gereedschappen waardoor we makkelijker met stress kunnen omgaan, en waardoor doelen eenvoudiger bereikt kunnen worden. Wel met de boodschap dat wanneer je wilt dat er iets verandert, je toch echt met acquisitie en de gereedschappen aan de slag moet!

De bijeenkomst vindt plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein, Merweplein 1. De aanvang is 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).
De toegang is gratis, wel worden belangstellenden verzocht zich aan te melden op BiZZp. Hier vindt u ook meer informatie over BIZZp. Voor meer informatie kunt u ook bellen met BiZZp-secretaris Ann de Kruijf, 06-51539819.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk