Omgaan met stress bij ondernemen

BiZZp, het Nieuwegeinse businessplatform voor zelfstandig ondernemers, organiseert op dinsdagavond 30 september een avond voor leden en belangstellenden met als thema en uitgangspunt: ‘ondernemer, je kunt meer dan je denkt.’

Veel ondernemers kampen met problemen en vragen zich af hoe ze deze op moeten lossen. Ook hebben zij vragen hoe ze hun mogelijkheden beter kunnen benutten. De spreker van deze avond, Paul Baker, laat zien hoe je de stress die hiermee gepaard gaat kunt omzetten in positieve energie. Hij reikt een aantal gereedschappen aan voor het positief beïnvloeden van denkprocessen, waardoor ondernemers beter kunnen gaan presteren. Stress wordt teruggebracht naar gezonde spanning.

De bijeenkomst vindt plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein, Merweplein 1 in Nieuwegein. De aanvang is 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). De toegang is gratis, wel worden belangstellenden verzocht zich aan te melden op www.bizzp-nieuwegein.nl. Hier vindt u ook meer informatie over BiZZp. Voor meer informatie kunt u bellen met BiZZp-voorzitter Huub van Baal, 06-49 41 65 67.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk