NV Sportinrichtingen maatschappelijk betrokken

Sinds 31 maart 2011 is de NV Sportinrichtingen Nieuwegein partner van Samen voor Nieuwegein: hét netwerk en dé specialist voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de gemeente Nieuwegein. Via het netwerk worden verbindingen gecreëerd tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Onlangs heeft de NV besloten haar Partnershap Robijn, te upgraden naar Partner Goud.

Ton Bothoff, directeur / bestuurder van de NV Sportinrichtingen Nieuwegein: “Met ons Partnership met Samen voor Nieuwegein willen wij aangeven dat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een steeds belangrijkere rol speelt binnen onze organisatie. Wij willen elke werknemer de kans geven om deel te nemen aan maatschappelijke activiteiten. Daarnaast ervaren wij het netwerk van Samen Voor Nieuwegein, als zeer waardevol voor onze bedrijfsvoering.”

Sinds het begin van de samenwerking hebben de NV Sportinrichtingen Nieuwegein en andere partners in Nieuwegein maar liefst tien matches gemaakt om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Deze matches zijn tot stand gekomen vanuit gesprekken op de populaire Beursvloer, die jaarlijks door Samen voor Nieuwegein wordt georganiseerd.

Eén van de zeer succesvolle projecten die hierbij is ontstaan, is het zwemmen en lunchen in Merwestein op donderdagochtend. Deze activiteit is speciaal gericht op Nieuwegeiners die het lastig vinden om zelf mee te doen aan beweegactiviteiten én die moeite hebben met het leggen van sociale contacten. Samen met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein is de NV Sportinrichtingen Nieuwegein nog steeds actief met het vinden en binden van nieuwe deelnemers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk