“Nieuwste games bij MediaMarkt Nieuwegein”

Het wachten is voorbij! Menig game-liefhebber heeft ernaar uitgekeken. Er staan verschillende releases op de planning!

Mario Kart 8  –> Release 28 april
In deze vernieuwde Mario game voor de Nintendo Switch kun je met vrienden tegen elkaar racen, door beiden een Joy-Con controller vast te houden en daarmee te racen via het LCD-scherm. Wil je graag met vier vrienden racen? Dat is mogelijk! Plaats het scherm in de daarvoor bestemde Nintendo Switch houder en race in tv-stijl met gesplitst scherm tegen je vrienden.

Little Nightmares –> Release 28 april
Ontdek Little Nightmares, een grimmig verhaal dat je zal confronteren met jouw jeugdangsten! De interactieve verhaallijn, fantastische muziek en unieke grafische stijl staan garant voor kippenvel en koude rillingen. Verken een wereld die zich bevindt tussen droom en nachtmerrie, en help Six ontsnappen uit The Maw. Je zult de juiste keuzes moeten maken en uit moeten kijken bij elke stap, want zelfs het kleinste foutje kan fataal zijn!

Dragon quest  heroes 2  –> Release 28 april
Dragon quest heroes 2 is een hack-and-slash RPG, waarin spelers vrij kunnen bewegen door een wereld vol monsters en epische gevechten, met als doel om de vrede in die wereld te herstellen. In de multiplayer kunnen maximaal vier spelers samenwerken om de hordes vijanden en uitdagende eindbazen te verslaan.

Prey  –> Release 5 mei
Prey is een first-person sci-fi action game van Arkane Studios, de makers van de bekroonde Dishonored -serie. In Prey ben je de eerste verbeterde mens met buitenaardse krachten aan boord van het ruimtestation Talos I. Vecht je door het ruimtestation wat overspoeld is door aliens en ontdek de gruwelijke waarheid. Prey is een nieuw spannend verhaal in een gevaarlijk universum.

Ruim 170 m² gameplezier!
MediaMarkt Nieuwegein beschikt over de grootste gamingafdeling van de regio. Met nieuwe producten en een nog uitgebreider assortiment is de Nieuwegeinse vestiging de “place to be” voor gamend Nederland.

Of je nu een game zoekt voor op de Playstation, een controller voor de Xbox, een headphone voor het gamen op de PC; Media Markt Nieuwegein heeft het grootste assortiment en in elke prijsklasse de scherpste prijzen.

Laat je bij MediaMarkt Nieuwegein inspireren en probeer de nieuwste games uit, doe mee aan de leukste competities, die regelmatig georganiseerd worden en/of ervaar de mogelijkheden van de VR bril in de winkel!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk