Nieuwegeinse formatie JAFT in de prijzen

De Nieuwegeinse formative JAFT heeft tijdens de finale van het 6e Utrechts Kleinkunst Festival de publieksprijs in de wacht gesleept. JAFT betaat uit Jan Lammers: toetsen, ‘Rooie’ Arie Gresnigt: zang en gitaar, Alfred van der Linden: gitaar en Frans de Birk: voordracht en teksten.

In de Grand Finale, in een vol Schiller Theater Place Royale in Utrecht, streden zaterdag 10 mei j.l. zes deelnemers om de prijs. Aan het festival deden mee: Meneer van Puffelen, Jaap Boots, JAFT, Marjolein de Graaff, Piet van Kleef en Giovanni Antoni. Marjolein de Graaff won uiteindelijk de juryprijs. De aanmoedigingsprijs ging naar Giovanni Antoni.

Over JAFT: Daar, waar woorden en muziek elkaar ontmoeten; daar is JAFT ontstaan. Een harmonie van poëzie en muzikale creativiteit. Na het succesvolle debuut in De Gasterij in november 2003 zijn de heren van JAFT doorgegaan met het onderbouwen van de teksten van dichter en tekstschrijver Frans de Birk. Met een variëteit aan muziek worden de woorden ondersteund. Op geheel eigen wijze brengt JAFT een poëziebelevenis die blijft boeien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk