Katern

Nieuwegeins succes in tennisfinales Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen 2018

De finales van de Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen tennis in Hilversum hadden dit weekend een Nieuwegeins tintje. Jeroen van Hoeflaken, Marcel Tersteeg en Monique Sporrel, allen spelend bij Tennisvereniging Rijnhuyse stonden in de finales van dit nationale toernooi.

Monique Sporrel (tevens trainster bij Rijnhuyse) was met haar tennispartner Dennis Kockx als eerste geplaatst in de poule gemengddubbel (GD) 40+ en zij maakten hun naam waar door in de finale met 6-1 6-2 van het koppel Erik Dijkman Dulkes van Floor Snoeijing te winnen. Waar Van Hoeflaken en Tersteeg, zaterdag nog de nr. 1 geplaatsten naar huis stuurden, verloren zij zondag 4 februari de herendubbelfinales (HD) 40+ in een supertiebreak in de 3e set van het als tweede geplaatste duo Oscar Langendorff en Lex Meijer. Joke Lazarom van Rijnhuyse deed in de damesdubbel 60+ ook mee aan de NOVK 2018 maar strandde helaas in de kwartfinales. Alle uitslagen van het NOVK 2018 zijn te vinden op www.toernooi.nl.

De Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen worden sinds 2000 door de KNLTB georganiseerd. Dit jaar vond het toernooi van 27 januari t/m 4 februari 2018 plaats in het Tulip Tenniscentrum in Hilversum. Gespeeld werd in de leeftijdscategorieën 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+, 80+ en 85+.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk