Katern

Nieuwe expositie in Museum Warsenhoeck

Museum Warsenhoeck heeft weer een nieuwe expositie ingericht onder de titel: ‘Verzamelingen verzameld.’ De expositie is te zien van 8 september t/m 26 december 2012 in het museum in het Natuurkwartier.

Kent u nog Flipje, juffrouw Schaap en andere dieren? Heeft u enig idee hoeveel verschillende Gapers iemand kan verzamelen? Wat doet een modelbouwer die geinteresseerd raakt in door hem bezochte kerken? Dit is nog maar een kleine greep uit de expositie. Een citaat van Gerrit Komrij is toepasselijk op deze expositie: ”Verzamelen van boeken is pure hebzucht. Stel je voor dat iemand je zomaar een stapel boeken cadeau doet. Wat moet je dan met alle tijd die je niet meer kan besteden aan het zelf bij elkaar zoeken van die boeken?”

Vanaf 8 september kunt u deze bijzondere expositie zien in Museum Warsenhoeck. Museum Warsenhoeck is gevestigd in het Natuurkwartier aan Geinoord 11 te Nieuwegein. Openingstijden: Tot 1 november woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00 uur. Van 1 november t/m 26 decembe op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 – 16.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk