Nieuw bij DE KOM

Komend seizoen kunnen KOM-cursisten kiezen voor verschillende korte reeksen van workshops, clinics en masterclasses. Die kunnen zij volgen ter verdieping van hun reguliere lessen, ter afwisseling of wellicht om eens te proeven van een andere kunstdiscipline. Zo zijn er achtdelige reeksen ‘iPad-band’, ‘modedesign’, ‘grimeren’, ‘breakdance’ en ‘boyband/girlband’. En musicalcursisten die een extra boost willen geven aan specifieke aspecten van het musicalvak kunnen tijdens intensieve masterclasses aan de slag met bijvoorbeeld tekstinterpretatie en showdans. Hieronder nog enkele tips.

workshops animatiefilm (8-12 jaar)
Ben jij zo iemand die in zijn hoofd hele speelfilms creëert? Zet die beelden om in een heuse film tijdens de 8-delige workshopreeks ‘animatiefilm’. Jij bent de regisseur, schrijver, cameraman/vrouw en acteur op een virtuele 3D-movieset. Met behulp van professionele 3D-animation software maak je op een MacBook Pro jouw eigen film.

clinics camera-acteren (12+)
Tijdens een reeks van 8 clinics ga je aan de slag met vaardigheden die het spelen voor een camera vragen. Ook wordt er gewerkt aan houding, presentatie en het omgaan met tekst, zowel dialogen als monologen, bestaande tekst en geïmproviseerde tekst. Het is bijzonder leerzaam en ook spannend om jezelf op film terug te zien!

clinics singer-songwriter (14+)
In een reeks van 8 clinics leren artiesten in spé hoe zij zang, het schrijven van liedteksten en piano- en gitaarspelen kunnen combineren. De singer-songwriters gaan met verschillende docenten aan de slag en nemen uiteindelijk hun eigen songs op in de opnamestudio.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk