Muurtje op de Raadstede op Cityplaza ingestort

Aan de Raadstede op winkelcentrum Cityplaza is donderdagmiddag rond 14.00 uur een stuk muur en een glasplaat tussen twee appartementen omlaag gekomen. Het omlaag gevallen stuk muur rustte op een andere muur die kort ervoor door bouwvakkers was verwijderd. De stenen en glasplaat hebben voor zover bekend geen gewonden tot gevolg gehad.

Rond 14.15 uur werd door werknemers een constructie geplaatst langs de Raadstede. Om deze te verankeren aan de bestaande bebouwing werd een stuk muur weggebroken. Aan de zijde van de ANWB-winkel ging dit goed, aan de andere zijde kwam een stuk muur van de bovenliggende appartementen omlaag.

Een ooggetuige: ‘Er wordt in de media gezegd dat er geen winkelend publiek was maar die waren er wel, sterker nog de mensen die aan het tafeltje hadden gezeten waren net weg en hun glazen stonden nog op tafel, iets eerder en de beelden waren heel anders geweest. Ikzelf zat met mijn kinderen te eten op de trappen bij het gemeentehuis en de stenen vlogen aardig in het rond.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk