Katern

MOvactor ‘Viert de Zomer’

MOvactor heeft ook dit jaar een overzicht gemaakt van alle activiteiten die plaatsvinden in de zomerperiode. Van dit overzicht is een boekje gemaakt. Het overzicht kunt u hier downloaden.

‘In de zomer liggen veel activiteiten stil. De kinderen hebben zomervakantie en niet iedereen heeft een vakantieprogramma. De zomerperiode kan hierdoor lang duren. Daarom is het belangrijk dat mensen weten dat er heel veel te doen is in Nieuwegein, aldus Annemiek Postma, Coördinator Vrijwillige Inzet van MOvactor. In het boekje staan niet alleen activiteiten van MOvactor. ‘’We hebben informatie verzameld bij inwoners, vrijwilligers en veel maatschappelijke organisaties. We brengen deze zomeragenda jaarlijks uit. Ieder jaar staan er weer veel activiteiten in voor jong en oud.’’

Variatie
In het aanbod staan veel verschillende activiteiten. Annemiek: “Het kan gaan om samen eten, creatief bezig en nog veel meer. Er zijn activiteiten voor jong en oud en ook voor mensen met een kleine beurs. Veel activiteiten zijn (nagenoeg) gratis. Bij de activiteiten staat verder aangegeven wanneer mensen met een Nieuwegein Stadspas korting krijgen.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk