Motorclub Nieuwegein houdt Molenkruierrit

Zondag 11 juni a.s. houdt Motorclub Nieuwegein (MCN) traditioneel haar Molenkruierrit. Deze rit benadrukt dat de MCN zijn oorsprong in Nieuwegein heeft en de club heeft weer een prachtige, open toerrit uitgezet. De rit van ongeveer 150 kilometer voert de deelnemers langs de mooiste wegen van de provincie Utrecht. Voor de liefhebbers zijn eveneens wat mooie stuurweggetjes in de rit opgenomen. Met name niet-clubleden worden van harte uitgenodigd de route mee te rijden. Deelname aan de rit is gratis.

Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom in het clubhuis van de Petanquevereniging aan de Galecopperzoom 1 in Nieuwegein. Er is dan koffie en thee met wat lekkers. Tevens is er volop gelegenheid om kennis te maken en elkaars motoren te bewonderen. Rond 11.00 uur gaat de gezamenlijke toerrit van start.

In het kader van de verkeersveiligheid wordt er in groepen van maximaal 8 à 10 motoren gereden. Zo rond 16.00 uur worden de deelnemers weer bij het clubhuis terugverwacht. Geïnteresseerden kunnen voor nadere inlichtingen contact opnemen met Arie Versluys, tel. 030-6041235.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk