Montessorischool De Vleugel gaat samenwerken

Montessorischool de Vleugel in Nieuwegein gaat samenwerken met Montessori kinderopvang. Vanaf het nieuwe schooljaar komt er in het schoolgebouw een peutergroep en kinderdagverblijf. Voor de zomer wordt er al een buitenschoolse opvang gerealiseerd. Montessori kinderopvang werkt al samen met andere Montessori basisscholen in midden Nederland.

Binnenkort opent de buitenschoolse opvang haar deuren in het schoolgebouw van de Vleugel. Op 1 september 2014 volgt de opening van het kinderdagverblijf en de peutergroep. Beide partijen hebben een duidelijke visie op onderwijs en op kinderopvang. Deze visie is gebaseerd op de pedagogische opvoeding van Maria Montessori.

De samenwerking tussen de Montessorischool de Vleugel en Montessori kinderopvang maakt het mogelijk om kinderen van 3 maanden tot 13 jaar op te laten groeien in een Montessori klimaat. De specifieke kennis over de Montessori visie van beide partijen zorgt voor een goede aansluiting en doorgaande ontwikkelingslijn binnen het kinderdagverblijf, peutergroep en basisschool.

Ouders die nieuwsgierig zijn naar het kinderdagverblijf, de peuter(ochtend)groep of buitenschoolse opvang zijn van harte welkom voor een rondleiding.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk