Maak kans op twee kaarten voor uniek concert van de 3JS in Nieuwegein

Op 3 december 2016 gaan de 3JS voor een zeer uniek concert, met begeleidende band, afreizen naar Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht. Zowel hits als covers gaan de avond vullen en de hele avond zal worden ondersteund door de host Ramon Boekel en een DJ. Het complete programma duurt van 19:30 uur tot 01:00 uur en de 3JS gaan om 21:30 het podium op voor een 90 minuten durend concert.

Dit fantastische concert wordt georganiseerd door Fletcher Events, een tak binnen de keten Fletcher Hotels. Fletcher Events maakt op dit moment grote stappen door middel van succes en groei in personeel en evenementen. Zo staan in december nog 3 concerten in Nieuwegein op de planning. Dit zijn Tribute to the Cats Band op 10 december, Laura Fygi op 16 december en Gare Du Nord met een Dinnershow op 17 december!

Door mee te doen aan deze prijsvraag maakt u kans op twee Concert Tickets voor dit exclusieve concert. In samenwerking met Fletcher Events geven wij twee keer twee kaarten weg. Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande vragen te beantwoorden en dan maar afwachten. Uit alle inzenders worden twee winnaars gekozen. Maak een grotere kans als u de Facebookpagina van Fletcher Events ‘liked.’ Meedoen met de prijsvraag kan tot zaterdag 15 oktober 2016. Veel succes!

Uit alle inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein de winnaars. Wilt u zeker zijn dat u naar de 3JS kunt? Bestel dan kaarten op de webisite van Fletcher Events. Meedoen met de prijsvraag kan op deze pagina.

3js_2016-persfoto

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk