Maak kans op het grootste DJ boek ooit

Op 29 juni j.l. is het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek waarin het vak als DJ/producer centraal staat en de industrie waarin zij werkzaam zijn gelanceerd. De officiële lancering vond plaats in de Bells Club in Amstelveen. Het boek is gemaakt door Nieuwegeiner Anthony Donner. De prijs van dit exclusieve boek is 59,95 euro. Dutch DJs doneert per verkocht boek 1 euro aan dance4life.

De hoofdrolspelers in dit boek zijn de tweehonderd geïnterviewde Nederlandse DJ/producers uit meer dan 40 dance-stromingen en uit vier
verschillende generaties. Om het plaatje compleet te maken worden er ook nog eens 100 professionals uit de dance-industrie belicht. Het Dutch DJs boek staat vol met spraakmakende foto’s en diepte-interviews die zijn afgenomen in de studio of bij de DJ/producer thuis. En u kunt dit boek winnen door mee te doen met onderstaande prijsvraag. Dit boek, een zwaargewicht van ruim 3 kg en 452-pagina’s, geeft een exclusieve kijk in de DJ- en dance industrie.

Anthony Donner uit Nieuwegein, voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL, is de creatieve spil achter Dutch DJs: bedenker, fotograaf, interviewer en samensteller. Door met 300 verschillende personen in gesprek te gaan, heeft Anthony geprobeerd de DJ-industrie te ontrafelen en dit op een realistische manier vast te leggen. Anthony heeft de DJ’s daarnaast op een unieke en ludieke manier weten vast te leggen, zoals je ze nog nooit hebt gezien. Om een indruk te krijgen van dit exclusieve boek check de Dutch DJs website.

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een exemplaar van dit prachtige boek. Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande vragen te beantwoorden en dan maar afwachten. Uit alle inzenders trekt de hoofdredacteur een winnaar. Maak een grotere kans als u onze Facebookpagina ‘liked.’ Meedoen met de prijsvraag kan tot zondag 7 augustus aanstaande. Veel succes!

Op de foto Anthony Donner

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk