‘Lunch op het Plein’

Ook dit jaar organiseert Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg het leuke evenement ‘Lunch op het Plein’ En zoals elk jaar wordt ook de prijs voor de mooiste voortuin in Fokkesteeg ‘t Schoffeltje uitgereikt. Deze dag is op zondag 29 juni aanstaande.

Wordt het dit jaar weer een hele lange lunchtafel op de Hoornseschans, zoals vorig jaar tijdens de gezellige Lustrum Lunch? De organisatie hoopt natuurlijk op mooi weer en gaan voor de allerlangste lunchtafel in de buitenlucht tot nu toe!

Tussen 12.00 uur en 14.00 uur staat de lunch voor klaar. De kinderen kunnen lekker springen op het springkussen, worden vermaakt door een ballonnenclown en kunnen worden geschminkt. De lunch wordt mede mogelijk gemaakt door de C1000, bakkerij Aelbers en gemeente Nieuwegein.

Om 13.00 uur wordt de winnaar van ‘t Schoffeltje 2014 uitgereikt door wijkwethouder Hans Adriani. Om ca 14.00 uur wordt de ballonnenwedstrijd gehouden.

Inschrijven voor de lunch kan via wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com, op de dag zelf kan worden betaald. De kosten zijn € 2,50 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen (0-4 jr gratis).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk