Live uitzending Nieuwjaarsfeest Nieuwegein

Net als vorig jaar wordt het nieuwjaarsfeest in de gemeente Nieuwegein rechtstreeks uitgezonden via De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl). Het nieuwjaarsfeest wordt op maandag 4 januari aanstaande gehouden en georganiseerd door vijf organisaties. Het zijn de gemeente Nieuwegein, bibliotheek De Tweede Verdieping, NV Sportinrichtingen Nieuwegein, Movactor en stadstheater en kunstencentrum De Kom.

De live uitzending begint maandag 4 januari aanstaande om 19.00 uur en komt rechtstreeks vanuit de Rabobankzaal in De Kom in Nieuwegein. De nieuwjaarstoespraak van burgemeester Backhuijs en de uitreiking van de jaarslijkse jongerenlintjes is ook te volgen. Na het zaalprogramma is er een terugblik vanuit de foyer van De Kom. De uitzending duurt tot 22.00 uur.

Burgemeester Frans Backhuys vraagt in zijn nieuwjaarsspeech bijvoorbeeld aandacht voor de werkgelegenheid en het woningtekort. Hij verwacht dat het in tijden van economische groei mogelijk is om meer banen te creëren en mensen die een huis nodig hebben onderdak te bieden. Ook zal hij de Nieuwegeiners oproepen met elkaar in gesprek te blijven.

Update: Klik op onderstaand videocameraatje om de nieuwjaarstoespraak te beluisteren van de burgemeester. Het is een fragment uit de live uitzending.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk